Boeken

 

Productcode: GRR-VU

Prijs: €5,- (Let op! Het boek is niet meer netjes zoals je op de foto’s ziet, maar nog wel goed te lezen. Daarom mag deze ook voor een net prijsje weg)

Bestellen

De Californische beroepsgitarist Gary Renard channelde negen jaar lang, vanaf 1992, twee astrale heiligen, Arten en Pursah. De verdwijning van het universum is een verhaal over onvoorwaardelijke liefde, radicale vergeving en de natuurlijke scheppingskracht van de mens in dit universum. Gary Renard beschrijft zeventien gechannelde vraag- en antwoordsessies waarin onderwerpen als illusies, vorige levens, religie, seks, politiek en wonderen aan de orde komen.


Productcode: JO-Graan

Prijs: €20,-

Bestellen

Dit schitterende full-colourboek is het nieuwste, meest geupdate boek over graancirkels. Geschreven door Janet Ossebaard, ruim 14 jaar graancirkelonderzoeker, bekend van haar boeken, documentaires, lezingen en workshops. Dit is het eerste boek in een serie van acht en geeft een overzicht van de meest betoverende graancirkels ter wereld, vanaf 2007 terug in de tijd, tot 1995, het jaar waarin de ondekkingstocht van de auteur begon.

 


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.