Combi “Madre”/San Pedro

Ervaringen

 

Ik heb de (individuele) combi reis (madre en padre)gedaan. Vrijdag plant medicijn madre en zaterdag het plant medicijn padre. Normaal gesproken heb ik altijd super heftige intense madre reizen. Dit maal viel het mee, kwam ik een groot thema als ‘de dood’ tegen, ik dacht in mijn reis: ik wil wel dood, het leven is lijden en ik geef me er aan over dat ik dood ga. De reis duurde relatief kort; 4 ½ uur. Dit was wellicht een soort voorteken voor wat de padre reis ging brengen, aangezien die reis intens en heftig was. Ik startte om 11.00 uur en om 1.00 uur ’s nachts kwam ik hier trillend uit, terwijl ik er voor mijn gevoel nog in zat. Dit gevoel hield nog 2 dagen aan, waarbij ik minimaal tot actie kwam en mij overgaf aan dit gevoel (gelatenheid, aangereden door een bus, wat down). De padre reis bestond uit veelal nare beelden uit mijn verleden, dit leven, vorige levens en vrouwelijke onderdrukking (collectief stuk). Het gevoel van intens lijden, intens verdriet en intense pijn wat allemaal blijkbaar in mijn onderbewustzijn was opgeslagen kwam voorbij. Voor mij gevoel werkte ik alles uit en heb ik mij eraan over gegeven, wat er toe leidde dat ik dit intense gevoel aanhield tot de maandagnacht waarin ik een droom had, waarin ik het duister bevocht. Ik heb nog nooit een droom gehad waar ik invloed op kon uitoefenen, dit maal wel. Ik kon zelf bepalen hoe en wat ik deed in de droom. Nadat ik in mijn droom verschillende situaties had bevochten en had overwonnen, werd ik dinsdagochtend herboren wakker. Dat zware gevoel was weg. De ceremonie ruimte heb ik als zeer prettig ervaren, prachtige muur tekeningen het huis staat vol met kracht voorwerpen wat ik prettig vind. Je kan aan alles merken dat er liefde geschonken is aan het creëren van de ceremoniële ruimte en aan het creëren van de slaapkamer. Omdat ik een individuele reis maakte, had ik één begeleidster. Zij voelde feilloos aan wat ik nodig had, bood veiligheid en gaf mij het gevoel dat ik gedragen werd. Een mooie opmerking die ze maakte was: “ik zorg voor je lichaam, laat je ziel zijn pad gaan”.

Lotje

 

De begeleiding hebben mij zo goed op gevangen en verzorgt dat ik ze gewoon ging missen toen ik thuis kwam. De locatie voelde fijn.. als thuis…warm met veel liefde en passie voor wat ze doen! Het was een prettige…huiselijke omgeving maar toch ook de ruimte om de reis goed te maken. De muzieknummers zitten nog steeds in mijn hoofd. Ook de wat donkere muziek was nodig in combinatie met het actief meedoen van de begeleiders maakte het plaatje compleet en deed mijn reis ten goede . Het was een weekend met heel veel informatie en loslaten. Ik heb dan ook echt het gevoel dat dit het proces was wat ik nodig had. Precies op het juiste moment vallen veel puzzelstukjes op zijn plaatst. MIJN DAN K IS GROOT!!

Ga zo door!! 😉 spread the love en help mensen ontwaken!

Robert

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.