Ervaringen

Ervaringen


Cacao ceremonie

Ik vond de ceremonie prettig en intiem. De cacao heeft mij wel wat inzichten gegeven. Ik had niet zozeer het gevoel dat mijn hart open ging, maar ik kreeg meer zicht op het verdriet en spanning die ik in mijn lijf heb opgeslagen. Daarna voelde ik de ruimte, zoals het eigenlijk moet zijn.

Ik vond de begeleiding van L prettig. Ze heeft een rustige uitstraling en was vriendelijk. Haar aanwezigheid was geruststellend en ze liet ons vrij in de ruimte. De ruimte was intiem en veilig. Een goede sfeer met de juiste vibes. De muziek was soms goed en soms niet goed, maar dat is persoonlijk. Het hele contact met Cygnus was als een warm bad. Ik heb mij vol vertrouwen aan de ceremonie en het team overgegeven.

Sylvia

Plantmedicijn

Ik ben op aanraden van vrienden bij jullie terecht gekomen.
Dat was voor mij de enige nodige informatie die ik nodig had om jullie te contacteren en bij jullie te boeken.

L neemt echt wel alle tijd. En als het nodig is wordt het 22u ’s avonds of later wanneer de ceremonie wordt afgesloten. Ik had rond 17u even een gevoel van, “ok en nu snel aarden tegen 20u ten laatste”, maar L heeft mij snel gerust gesteld hoor.

Het was mijn 5de reis(en zekers niet de laatste:

De begeleiding door L kon echt niet beter. Het is duidelijk dat dit werk op haar lijf geschreven is. Ik was bij het binnenkomen direct op mijn gemak.Verwelkoming was heel warm en heel losjes. Ook het kennismakingsgesprek was heel losjes en we waren beide direct bij elkaar op ons gemak had ik de indruk. L heeft de gave om over bijzondere en minder gangbare dingen gewoon te doen (dus niet over the top) omdat ze eigenlijk ook gewoon horen te zijn. Zo vroeg ze of ze voor mij “mocht voelen” welke rapé zou passen. En dat vond ik prima, en bleek ook juist te zijn. Na de reis suggereerde ze ook om nog eens rapé te gebruiken waarvoor ik eerst bedankte. Ze bood een tweede keer aan die juist en zekers niet opdringerig overkwam (dit is een kunst). En ze zat juist, “die rapé moest nog even gebeuren”. Tijdens de ceremonie was haar begeleiding zalig.  Op een diepte-moment heeft ze volgens mijn herinnering honderden doekjes gegegeven. Moesten er beide om lachen:) De verzorging was gewoon prima, haar warmte was ideaal, haar afstand tijdens de reis was ook ideaal. De tijd die genomen werd na de reis was ook een grote plus. Het terugkomen is immers even belangrijk dan het vertrek en de reis:)

De ruimte is eigenlijk prima. Zelf lig ik niet graag langs een muur (ik had dit gerust zelf mogen aanpassen), maar tijdens de reis maakte me dat niets uit. Ook het toilet etc is zeer kort bij, wat een geruststelling is:) Alles was netjes gepoetst en opgeruimd en dat houdt L zo voor de hele tijd.

De muziek is ongeloofelijk juist gekozen. Enkele liedjes lijken eerst ongemakkelijk maar ze hebben hun doel en voelen snel goed aan. Het kunnen herbeluisteren van de liedjes is zekers een grote plus. De geluidskwaliteit van de liedjes is optimaal.  Er zitten helemaal geen-lage-kwaliteits-opnames tussen wat enorm wordt gewaardeerd. Er zitten een deel hard-to-find versies tussen van bekende plantmedicijn-muziek. Ook de live bijdrages waren zalig. Een live zingende stem kan enorm bijdragen tot de ceremonie en die was zekers present.

Ik heb jullie al aan anderen aangeraden die hun eerste reis overwegen te maken. Dit was mijn 5de reis en mijn eerste privé-reis waardoor deze zeer intens was (want je wordt op geen enkel moment door anderen afgeleid). Die intensiteit was bij mij welkom, maar maakt de reis wel echt stevig:)
Ze was heftiger dan verwacht wat voor een eerste reis misschien wel enorm heftig is, maar ik kan mij inbeelden dat deze voor mij juist zo heftig was omdat ik reeds ervaring had en nu net dieper wilde reizen.

Groei vooral zo verder! Tot gauw!

Anoniem (België)

San Pedro /Huachuma outdoors

Ik heb San Pedro/Huachuma ervaren als een bijzondere ontmoeting. Ik heb veel kunnen loslaten dankzij Huachuma (spugen, blazen, roggelen). En op deze manier opende eindelijk weer mijn keelchakra zich. Wat fijn!

De dingen die in mijn hoofd omgingen werden uitvergroot en als ik daar niks mee deed kreeg ik letterlijk hoofdpijn. Als ik mij uitte kon het stromen en ging mijn hoofdpijn weg. San Pedro/Huachuma liet mij zien hoe belangrijk het is dat ik wel mijn momenten pak om mij te uitten.

Huachuma liet mij ook zien hoe ik ergens mee om kon gaan als iets mij stoorde. Dat was erg humoristisch.
Huachuma liet mij ook zien dat ik mag genieten. Ik genoot en geniet nog steeds van mezelf, omdat ik er ben. En hoe bijzonder het is om “mens te zijn”. Het was net of ik daar toestemming voor nodig had.

Er kwam ook een ongelofelijke Oerkracht vrij, ik heb getrommeld en oerwoudgeluiden gemaakt. Wat was dat heerlijk. Ik stond even in het middelpunt en dat was echt even heel vreemd en mooi tegelijk. Wauw, geweldig!

Ook kwam ik weer in contact met mijn bekken waar ik de eindeloze liefde weer kon voelen. Ook die energie/chakra kon ook weer stromen. Mijn seksleven is vooruitgegaan.

En toch blijf ik het ook een beetje eng vinden, in m’n hoofd hè ;)S

De begeleiding heb ik als fijn ervaren, ik kon zelf heel goed aangeven wat ik nodig had. En dat heb ik ook gedaan. Daar gingen ze stuk voor stuk goed mee om.

De locatie was buiten, erg mooie plek met een fijne energie.

Anoniem

Cacao outdoors

Dit was voor mij de eerste kennismaking met ceremonieel cacaogebruik. De begeleiding was open, authentiek, eenvoudig en geruststellend. De grootte van de groep was ideaal: geen overweldigende massa maar ook niet een klein groepje waarbinnen je het gevoel hebt dat je je meer open zou moeten stellen dan je eigenlijk wenst. Cacao is zeker in staat de emoties van het hart aan te raken, zowel de gevoelens en het besef van openheid en verbondenheid dan wel de persoonlijke en diepere lagen die daar onder schuil gaan.

Paul

Kambo cyclus 3x
Ik vond mijn Kambo ervaring intens. Pittig. Een detox. 2.0 In mijn hart voelde ik dat ik dit graag wilde doen. Oude rommel loslaten en hernieuwd en opgeschoond beginnen met mijn weg naar een waar gezond lichaam. Dit heeft kambo mij gegeven, maar ook emotioneel heb ik los kunnen laten. Verdriet, boosheid en angst kwamen los en kon ik er laten zijn.

Het was best een zware ervaring.  De keer dat ik de kambo de avond voor mijn ayahuasca reis deed was perfect. Helemaal de juiste setting en lekker vrij. De tweede en derde sessie waren ook perfect  maar voor mijzelf neem ik er de volgende keer meer tijd voor. Dus of lekker in de buurt slapen, of een kambo sessie thuis.  Een hele fijne begeleiding en coaching. Van zowel de eerste 2 x van D als de laatste keer van M. Zoveel liefde en steun. Ik ben hen heel erg dankbaar.

Dennis

Outdoors reatraite Plantmedicine

The experience as a whole was beautiful! I loved that it was outdoors and that we spent two days there. The group was fantastic and the guides were beautiful,, I felt so safe and part of it.  I had some flashbacks from childhood during my journey but mostly I feel like I emptied myself of a lot of stuff. Coming back to “reality” has not been so easy, I’ve been feeling a bit sensitive and cried some but I know it can take some time after the journey so I am taking it day by day.
Because I wore the eye patch most of the ceremony, the music is what guided me a lot through my visions and I loved the varying selection.

Loved it, I want to go back to that place as soon as I can!

James

Huachuma

Tijdens mijn eerste reis met Huachama, heb ik echt enorm veel geleerd. Zowel qua oude trauma’s van 14 jaar geleden, waarvan ik vergeten was dat ik ze verdrongen had, als que grenzen trekken, mezelf en het leven (met en zonder andere mensen) terug te leren appreciëren. Te veel om op te noemen, eigenlijk. Ik volg al jaren therapie en heb al van alles geprobeerd en ik heb het gevoel dat ik in één dag meer heb geleerd dan in al die voorgaande jaren.

De begeleiding was perfect. De omgeving was heel rustgevend. Ook heel fijn dat er rekening werd gehouden met mijn allergieën en veganisme. Was aangenaam om daar niet aan te moeten denken, zeker na zo’n zware nacht.

Net wat ik nodig had. Als je het gevoel hebt dat je jezelf of anderen niet begrijpt, of dat er iets vast zit in je lichaam of zelfs vaak pijn ervaart (zoals ik), twijfel dan niet langer en probeer San Pedro. Ik heb veel minder pijn nu, sta rustiger in het leven en hoop dit gevoel nog lang te kunnen vasthouden.

Anoniem

Huachuma outdoors

Voelen!!!
In eerste instantie vooral “voelen”. Voelen wat het is om man te zijn, rauw met de voeten op de grond stampen, lekker brullen als een leeuw om mijn plek als man te claimen. Het is oké om man te zijn! Ik merkte dat ik weer een laagje dieper in het “man zijn” ben mogen gaan. Tja, het leren zal waarschijnlijk nooit stoppen. Mijn innerlijke man droeg blijkbaar nog een schaamte met zich mee, het idee van iets fout te doen als ik genegenheid toon naar een andere dame dan mijn vrouw. Als ik iemand een welverdiende knuffel geef, voeten warm wrijf of toe dek met een dekentje, dan doe ik dat uit compassie voor mijn medemens, punt. #me(n)too
Heerlijk hoe de tijd een loopje met je neemt. Geen idee wanneer ik mijn laatste glas heb gedronken, dus ook niet weten hoe laat het uitgewerkt zou zijn. Eigenlijk is dat mijn teken dat ik langzaam terug keer uit mijn trip, als ik wil weten hoe laat het is. De begeleiding had ook verteld dat als je echt honger krijgt, dat ook een teken is dat je langzaam terug keert. Wave after wave, slowly drifting, ja wadde dadde! de meeste medereizigers waren stilaan terug en gingen slapen en ik dacht dat ik zo langzamerhand het beste wel gehad had. Ik was niet echt moe maar had wel zin om te gaan liggen dus heb ik welterusten gezegd en in mijn tent gekropen rond 01:00. Nog even na genieten op die laatste golf, ogen dicht en hopen op visuals, want die had ik niet gehad, buiten de lichte tunnel/focus visie.
Laatste golfje? Een dikke vette tsunami op m’n dak! Patroontjes, beelden, projecties, de hele ratteplan. Toch maar effe de oogjes open doen, dit gaat wel heel hard. WTF, dit stopt niet als ik mijn ogen open doe?! Alles komt nog harder op me af. Kalm, rustig, adem… in de verte hoor ik iemand praten, dat is iemand van de begeleiding en ik bedenk me dat ik wel safe ben ook al lig ik misschien niet meer in mijn tent.
Relax, blijven ademen en geef je over! Mooie lessen geleerd op een zachte manier. Onder andere drie wensen mogen doen. Ik heb mogen ervaren hoe het is om achtereenvolgens, vrij van angst, zonder oordeel en in liefde te mogen leven. Dat voelde niet echt bijzonder, niet anders dan ik mij normaal voel, omdat je die kwaliteiten al bezit, zo ben je geboren.
Zo ben ik geboren en zo kan ik alles aan… dus, gedaan met voor een baas te werken, ik ben mijn eigen baas. Alle angst en oordelen overboord om mijn non profit organisatie op te zetten om te handelen in liefde.
Dank aan alle deelnemers, jullie waren stuk voor stuk de puzzelstukjes die ik nodig had om mezelf te kunnen aanvaarden in wie ik ben maar vooral naar wie ik kan zijn!
Alle lof voor de begeleiding!

Anoniem

Dit was mijn 4de keer planmedicijn reis, eerste keer met begeleiding.  Na de reis werd mij gevraagd of ik verschil merkte in met of zonder begeleiding.  Ik kon toen niet benoemen hoe of wat. Toen ik echter weer thuis kwam kon ik  het wel benoemen, Liefde. De liefde van de begeleiders was zo intens en zelfs  tastbaar, zo tastbaar dat ik door de bomen het bos niet meer zag.

Na de reis ging ik naar huis met het gevoel dat het precies niet nodig was. Ik heb  geen confrontatie gehad met mezelf, niks wat er uit moest, geen pijn, geen  verdriet maar ook niet dat bad van liefde waarin je ondergedompeld wordt voor  of na de confrontatie.   Mijn vraag, wie of wat is die Heilige geest kwam ook niks van terecht. Toch heb  ik iets belangrijk geleerd. Mijn laatste obstakel in het niet oordelen was dat ik  oordeelde over iemand die oordeelt. Ik had er blijkbaar een andere reiziger voor nodig  om dat te beseffen. Zoals ik zelf altijd zeg, begint elke trip pas echt als je weer naar huis gaat. Dat  is nu dus in de verf gezet. Poeh hee, die had ik niet zien komen, hahaha. De dag  na de reis, pinksteren godbeterd, het feest van de Heilige Geest, was het heel  erg duidelijk wie of wat de Heilige Geest is!
De Heilige geest is dat wat niks verwerpt, wat de denkgeest verzint. Het  bemoedigd enkel een goed idee dat de denkgeest verzint.  De denkgeest verwerpt de Heilige geest omdat de denkgeest ophoud te bestaan  (sterft) wanneer het de Heilige Geest toe zou laten. het lichaam gaat hier  echter niet aan dood, integendeel zelfs.  Het is zo simpel! De Heilige geest ben je zelf, zit in je zelf EN het is alles  behalve het zelf. De Heilige geest heb je zelf in de hand omdat voor de Heilige  Geest het zelf niet bestaat.  Trefwoord: waar?   Positief= waarheid  Negatief= waarom    Alsof er een sluier opgelicht is kan ik nu de waarheid waarnemen.  Alles is waarheid! Liefde is alles! dus waarheid is liefde, oordelen is zelfs  onmogelijk geworden.

Wat een beren van mensen die begeleiding! Pure liefde.  de rust van L voelde als een kompas dat zijn noorden vind.  als M uit zijn hoofd gaat! wauw, wat een kracht. Een tip voor M;  beweeg, doe je ding maar vooral, Zing! Zelden iemand beleefd die zo in tune is,  iemand die zo makkelijk resoneert. Broeder, doorbreek die kring en zing!

Raymond

Dit was mijn 1e reis met het  plantmedicijn

Ik vond/vind het “life changing”. Zoveel liefde mogen ervaren voor anderen en mijzelf. Mijn hart is geheel geopend en dat werd tijd. Het goddelijke mogen zien en daarmee bedoelende dat alles met elkaar verbonden is. Zo bizar en fantastisch. Zeker was er ook te dealen met verdriet, zelfs dat was fantastisch. En dit is maar een deel van mijn reis. De begeleiding was zeer liefdevol, kan (voor nu) niets bedenken wat anders had moeten zijn.

De plek in de natuur was een fijne ruimte op fantastische plek.

René

San Pedro/Huachuma

Hele mooie en informatieve site, prettig mail contact, en ook net voor en tijdens en na de ceremonie goede uitleg en begeleiding, dit was mijn eerste reis met San Pedro (in Budel)

Ik was steeds misselijk en had hoofdpijn, ook nog dag erna, was daarvóór al niet helemaal lekker dus … Had misschien nog wat extra moeten nemen maar wilde niet nog beroerder worden.

De ervaring was dus minder intens dan vroegere ervaringen met aya, en psilocybine, maar heb toch heel veel geleerd, en ook mijn vraag: nog een keer de Liefde voelen en de Eenheid ervaren, dát is toch gebeurd, alhoewel het op een andere manier gebeurd is dan gedacht, maar ook dát is oké.

Ik vond het binnen wat donker en benauwd (lag w.s. aan mezelf) en buiten was het erg koud, maar ja….. ha ha, daar is niet zoveel aan te doen he? Het vuur was fijn en ik kreeg echt zoveel hulp met lekker inpakken in de dekens en zo.

Heel fijn, en vooral haha, het nummer wat ik eerst ‘te mierzoet’ vond, HawaÏaans nummer over: Het spijt me, vergeef me, dankbaarheid, liefde, , dat nummer werkt nog steeds door.

Ik vond ook het trekken van de kaarten ongelofelijk!!!!!!!! Hou dat erin.

Anoniem

Het was mijn zesde reis plantmedicijn(allemaal bij Cygnus) en mijn eerste reis alleen.

Deze keer heb ik bewust geen rapé genomen. Hierdoor voelde ik veel meer mijn eigen lichamelijke sensaties aan het begin van de reis. Nadat ik het had ingenomen besefte ik hoe alleen ik was. Er was geen groep en ik moest me echt op mezelf focussen. Hierdoor ging ik eerst met mezelf in gevecht tot ik me eraan overgaf. Ik heb voor het eerst mogen ervaren dat mijn ego op z’n plek gezet is. Het is apart dat ik weer een heel deel van mijn reis niet heb onthouden.

De begeleiding was heel erg heel fijn en vertrouwd aangezien ik M al kende. Hij voelde feilloos aan wat ik nodig had.

De ceremonie ruimte was heel rustig en vredig en verwelkomend. Zo voelt de hele setting aan trouwens.

De muziek was heel goed afgestemd. Mijn eigen nummers waren ook op de juiste moment geplaatst en gaven me een soort anker in de heftige reis.

Gui

San Pedro / Huachuma

Super vriendelijk en warm onthaal van het team. Goede aangepaste begeleiding in je reis. De zorg was heel warm attent- en liefdevol. Ben dankbaar dat ik daar mocht zijn en een mooie reis heb meegemaakt. Dank u wel team cygnus-zoetemeer!!!

Samy

Mijn plantmedicijn ervaring.

Ik ben aan mijn reis begonnen met de intentie onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor anderen te helpen voelen.

In het begin van mijn reis begon ik me behoorlijk te ergeren aan mijn medereiziger omdat die naar mijn gevoel nogal rumoerig was. Mijn ergeren ging over in een totale aversie van mijn medereiziger. Nooit eerder heb ik dat gevoel zo sterk gehad. Een enorme woede welde in mij op, ook onmacht en tegelijk ook heel veel kracht. Ik voelde me heel mannelijk ook.

Wat ik ervaarde was 100% tegengesteld aan onvoorwaardelijke liefde. Net het omgekeerde van wat ik wou ervaren. Ik moet zeggen dat het een hele strijd was om hier door te komen en ik was verdomd blij met 2 armen die me vasthielden en liefde gaven.

Op een zeker moment, ik weet niet meer hoe het gebeurde werd me alles duidelijk en ervaarde ik die onvoorwaardelijke liefde. Ik verkeerde in een zalige toestand. Mijn mede reiziger waar ik me zo aan ergerde vond ik ineens grappig, het mocht er allemaal zijn. Ik voelde mijn liefde voor iedereen met een enorme zachtheid. Ik voelde diezelfde liefde voor iedereen waar ik maar aan kon denken.

Voor mijn reis zat ik ook vast in een verliefdheid. Stapelverliefd op iemand maar enkel van mijn kant. Maanden lang heb ik me hier bedroefd door gevoeld en vrat het aan me. Nu werd ook deze verliefdheid omgebogen naar een zalig houden van. Volledige acceptatie van wat er was.

Na een tijd begon mijn staat van zaligheid wat weg te ebben maar de ervaring van meer dan een uur in onvoorwaardelijke liefde te hebben mogen zijn zal altijd blijven. Mijn verliefdheidsprobleem is opgelost en ik hoop die staat van zaligheid ooit te kunnen bereiken zonder middelen. Ik denk dat het best mogelijk is.

Bedankt jullie lieve begeleidsters en bedankt medereizigers, bedankt moeder plantmedicijn. (hoewel ik steeds de indruk heb vader tegen te komen)

Liefs, Marnix

Cacao Ceremonie

Z-A-L-I-G!

L heeft ons eerst rustig en met veel liefde ontvangen en uitgelegd wat er ging volgen.

Vond het leuk dat ze uitleg gaf over de herkomst van de cacao en dat het veel vrouwelijke energie had en dat ze het ook zelf had geraspt.

Hoewel alle mooi was uitgelegd was ik toch benieuwd wat effect het op mij zou hebben.

Heb het volledige glas niet opgedronken (Deed me beetje denken aan mijn laatste plantmedicijn reis) mijn gevoel zei dat het genoeg was, dus heb er ook naar geluisterd deze keer ;).

Ik voelde het effect al meteen, de cacao die door mijn aderen stroomde, kan precies zeggen waar de cacao in mijn lichaam was, fijn en relaxed gevoel.

Ik ging liggen en had het gevoel dat ik in een hangmat zat die wiegde maar niet op mijn?/de aarde? Ritme. Wat eerst wel wat onprettig was, maar ik liet het gewoon toe en aanvaarde het gevoel en keer erna zonder oordeel. Dan had ik het gevoel dat ik in een glijbaan zet om dan mooi te landen op mijn eigen ritme. Mieren die me in een soort cocon wikkelde die warm en veilig aanvoelde. De hele reis heb ik alles vooral als perfect gevoeld. Alles wat er gebeurde rondom mij dat fijn en niet fijn was, is gewoon hoe het moet zijn en alles was perfect en op de juiste timing. Dat ik ook synchroon met het universum was en dat het spelen met het universum was begonnen.  En zo voelde ik me al een tijdje hoor, dat alles is zoals het is of hoort te zijn. Cacao maakt alles gewoon veel intenser.

Heb bijzonder lang in mijn reis gezeten, toen mijn vriendin aan het terug komen was voelde ik dat ik ook moest terug komen, ook hetzelfde als de laatste aya. Ergens mijn eigen tempo niet aanvaarden. Ik wauw niemand storen door nog helemaal in mijn reis te zitten. Begon me draaierig en misselijk te voelen. L en mijn vriendin maakten al snel duidelijk dat het er mag zijn en ik me niet hoef aan te passen. Heb zo nog vrij lang doorgegaan, en tegen het einde voelde ik de cacao mijn aderen verlaten, zoals in het begin kon ik voelen hoe het door mijn aderen stroomt en ook hoe het mijn aderen aan het verlaten was. Denk dat het dan al 23.30 uur was dat ik volledig bij was. De begeleiding was veilig, rustgeven en liefdevol zoals altijd.

Het is een super mooie en heel rustgevende en aangename ruimte. Het kampvuur op het einde was ook super leuk

Ik vind het altijd wel een meerwaarde live muziek van de trommel en klankschalen. De muziek die er gedraaid werd was ook super en liefdevol.

A.

Individuele reis met plantmedicijn

Dit was mijn eerste reis en mijn reis was prettig, onverwacht intens en beangstigend.  Ik reisde samen met een vriend. Pas de avond van de dag er na had ik een beetje het gevoel dat ik er weer was. De nasleep is voor mij een emotionele achtbaan, waar ik nu, drie dagen later, nog volop in zit. Mijn reis wil ik graag delen. Ik merk dat ik dat met weinig mensen in mijn directe omgeving kan doen en dat ervaar ik als een gemis. Het is wel heel persoonlijk en voelt te ingewikkeld voor een feedbackformulier. In het kort komt het er op neer dat in geconfronteerd werd met mijn eigen waarheid. Voorheen gaf die waarheid me rust en balans. Tijdens mijn reis was ik die waarheid. En dat was niet prettig. Het heeft me geleerd dat ik los moet laten. Nog meer dan ik al deed. Ook het denken over loslaten is zinloos en kan ik beter loslaten. Ik ben hier in deze realiteit (gelukkig, want ik dacht dat dat niet meer kon) omdat dat fijn voelt. Ik kan er dus beter van genieten. Niet dat gedenk. Liefde voelen en delen. Dat is wat ik wil! 

Ik vond de begeleiding geweldig! D was ontzettend lief en leek precies te weten wat ik nodig had. Wel is het zo dat ik er niet zeker van kan zijn dat het allemaal is gebeurd zoals ik het me herinner. Het voelde in ieder geval allemaal heel vertrouwd en ontspannen en ze wist waar ze het over had. Het was een hele prettige intieme setting en ik voelde me veilig. Alles sloot goed aan bij wat we nodig hadden. Misschien zou ik tips kunnen bedenken bij een grotere ceremonie, maar dit intieme vind ik juist heel fijn!

Willem

Plantmedicijn

Dit was mijn eerste reis en ik vond het een hele bijzondere, krachtige ervaring. Het is niet te beschrijven, zoveel is er gebeurd. Ik moest door allerlei verdriet heen, maar ik heb dat allemaal beleefd en voelde ook tot in mijn tenen alsof dat bij mij hoorde en ‘eruit moest.’ Het was een achtbaan, en ook wel een strijd met mezelf. Maar wel op een goede manier, waarbij ik allerlei inzichten heb opgedaan en het een therapeutische werking op mij had.

De begeleiding was erg prettig. Ze deed de begeleiding op een hele prettige en natuurlijke manier. Ze legde alles rustig en duidelijk uit. En tijdens de ceremonie was ze er als je het nodig had, maar ze drong zich nooit op. Ze voelde heel goed aan wat nodig was, en wanneer je beter met rust gelaten kon worden om het zelf te doen. Heel fijn en liefdevol, en fijn idee dat iemand er voor je is, ook als je naar de wc moet of moet overgeven. Knap hoe ze dit voor anderen doet.

De ceremonie ruimte was prettig, voelde meteen goed. Goede sfeer neergezet, en fijn dat je je eigen matras etc. hebt.

Anoniem

Plantmedicijn

There is so much to say about my first  journey. But the most important thing, for me, is to talk about my first real encounter with my dark side, the wolf. My journey has been a long travel to the past, to the origin of the universe. I have experienced the most meaningful realization of who I really am. I have seen all my previous lives and shared their memories. I have seen that I have always been a seeker of truth. I also saw why I wasn’t able to experience the presence of God in all my previous lives. I saw that my spiritual understanding of the words of the sages have always been an object of pride and therefore my biggest weakness. My ability to understand the profundity of mysticism had led me to confuse the accumulation of knowledge as the way to understanding the nature of God. This confusion was the major veil that prevented me from seeing the truth of my divine essence.   I saw that I was searching the truth with my eyes closed and forgot that I am only a vessel that could contain the wisdom of a much higher spirit.  I saw the sages, the enlightened Beings of the past. They gave me the opportunity to be them in the sense that they sat and shared their wisdom with me. They also shared the story of their final act of not succumbing to the seductive power of a very strong dark force.

It was at that moment that my journey became very painful and difficult. While experiencing the healing power of a female enlightened being I became a giant black wolf. I felt not only his power but also his pain and suffering. I felt that he, the pain and the suffering were not alien to me. This very wolf is another face of who I am. Every time I was in a very difficult situation in all my previous lives, every time that I was suffering, it was the wolf who allowed me to stand strong.

What an irony, I was the one inflicting pain to me and to other and he was the one who sucked the pain and integrated all my suffering. I saw that we were both in conflict only because I have never acknowledged his presence. I wanted to become pure and did not realize that purity is not the absence of evil but the realization of the presence of pure awareness.  Which doesn’t discriminate. At that moment, the Grandmother showed me that “good and evil” exist only in the mind. It is we who create this duality and therefore “choose” to suffer. She showed me that it is only from this realization that my actions would be beneficial to me and to others.

The wolf is I and I am the wolf.

When I saw and painfully accepted this reality, I completely became the wolf and I felt a strong urge to vomit. I don’t know how it looked from the outside, but in my journey the wolf vomited all the accumulated pain and suffering of the past. It was physically very difficult. I felt the pain of the wolf. I felt how tired he was. For the first time, in this life, I allowed him to cry. It was very difficult. I wanted it to stop because he was really, really tired. He wanted to die. He wanted me to let him die… Since I now knew that we were not different, I knew that I also had to die. The more I was resisting, the more my journey became a living hell…  This non-acceptance led me to experience the truth of the origin of suffering. I saw clearly how we create our own misery. It took me more than hundreds of years in my journey to accept it. Through a very long cycle of birth death and rebirth. But strangely, when I finally accepted this truth as a reality, I was still suffering. I still suffered many cycles of birth death and rebirth while knowing the truth.

Suddenly, through an act of Grace, I was allowed to go even deeper in my consciousness and I saw that knowing the truth is not enough to completely free us from suffering. Both the knower and this truth are to be let go of, until there is no one left to say, “I know”. I saw that I have received the grace of spiritual healing and the ability to help people. I saw that it would only manifest through me when I completely surrender to the Source. The wolf was dead and it was time for me to also die. I saw it! Dying was not the problem; it was the idea of a person dying which was the source of my suffering.  I then realized that I do not exist. Only the Source is. The Source is everything.

I have never experienced such a profound sense of acceptance, of gratitude, of completeness, of peace and serenity in my entire life.

I was naked for the first time and I was not ashamed.

The guides have been really good to me. They are really a blessing of the universe.

I felt a deep connection to their willingness to help. I am so grateful.

I felt that the music was part of the journey and a key to opening the doors of my consciousness

Junior Umba Tandu

San Pedro/Huachuma

Mijn eerste Huachuma reis ( samen met mijn levensgezellin en een goede vriend) was een ietwat bizarre maar zeer aangename ervaring. Ik had de indruk door iemand gemasseerd en heen en weer geschud te worden , maar heb geen flauw benul wie dat zou kunnen geweest zijn. Soms was het best wel heftig. In ‘normale toestand’ zou ik er nooit in slagen om zo snel en zo gecoördineerd met mijn voeten te stampen en mijn benen te trappelen. Ik had dat het gevoel  een Afrikaanse dans  uit te voeren maar dan liggende  op mijn matras. ?

Mijn lichaam kwam telkens automatisch in beweging: het schommelde, gaf zich over aan stuiptrekkingen, spiertjes trilden en beefden langs alle kanten en ik kreeg de ene warmtegolf na de andere over diverse lichaamsdelen. Ondertussen kwamen diverse fijne  geuren aan- en afgewaaid en genoot ik van een intens sterk variërende lichtspel. Dit heeft  in al zijn intensiteit -achteraf beschouwd zo’n zevental uren geduurd- maar in mijn beleving was het amper een uur. Daarna heb ik nog de ganse nacht genoten van een rustig uitdeinen met vooral de geuren, het lichtspel en de warmtesensaties. Het was een ongelofelijke aangename ervaring.

Nu een week later, denk ik er nog altijd met heel veel enthousiasme, overgave maar ook een tikkeltje heimwee aan terug. Niet dat de effecten helemaal verdwenen zijn, zeker niet. Ik blijf regelmatig aangename lichamelijke sensaties hebben maar veel minder sterk en minder lang. Ik voel heel vaak mijn hart en meer in voeling met mijn lichaam in het algemeen. Daar ben ik blij om want dat was één van mijn motivaties om aan de ceremonie te beginnen: meer in het nu te blijven via het lichaam. Ik blijf een algemene lichamelijke ontspanning voelen en misschien het meest opmerkelijke is mijn geestelijke helderheid, waar ik bijzonder blij om ben.

Onze begeleiders waren bijzonder aangenaam, zorgzaam liefdevol, ter beschikking en ook bij de pinken. Ik heb ervoor gekozen om heel dicht bij mijn eigen proces te blijven maar ik had eigenlijk ook graag wat meer met hen gechat, gelachen en gegekscheerd. Beiden zorgden ze door hun aanwezigheid op de achtergrond voor een gevoel van veiligheid. Je kon goed voelen dat ze er niet waren voor zichzelf maar helemaal in functie van ons. Ze waren ook bijzonder flexibel. Schatjes gewoon.

Wat wel ook het geval is, is dat mijn slaapritme verstoord lijkt. Ik ben de laatste dagen steeds wakker rond 4 à 5 uur. Ik ben er niet noemenswaardig meer moe door: het lijkt of ik gewoon meer energie heb.

Filip

4de reis plantmedicijn

*Als ik één woord zou mogen gebruiken, zou ik zeggen COMPLEET !!

Met een mooi begin, een heftig hoogtepunt en een vredig en liefdevol eind.

Ik ben niet (of toch ergens) gelovig maar heb het eerder eens omschreven als; Een prachtig begin, daarna door een Hel gaan en dan via de Hemelpoort naar buiten komen 😉

*In eerste instantie een beetje een afwachtende houding (omdat dit mijn eerste reis op een andere locatie was)

Is me echter héél goed bevallen, goede begeleiding zoals ik dat ook in Zoetermeer heb ervaren met veel aandacht voor de reizende persoon en een liefdevolle houding. ( dank jullie, lieve begeleide

Verder wil ik alleen wel even kwijt dat ik het begin wel mooi vond. (ik bedoel, het moment waarbij deelnemers en begeleiders gezamenlijk het plantmedicijn vasthielden. Leek alsof daar al een ‘verbinding’ tot stand kwam).

Anoniem

Huachuma / San Pedro

Dit was heel speciaal, moeilijk in woorden uit te leggen ? Eerst een uur of 2 wat verward, een beetje suf. De misselijkheid kwam op na een uurtje. Deze is voor mij ook de rest van de reis gebleven (maar viel mee zolang ik voldoende gember thee dronk). Na een uur of twee ben ik gaan liggen en is het gedurende een drietal uur zeer intens geweest. Om het uur werd ik ‘wakker’ en had ik een helder moment, en dan onmiddellijk weer vertrokken op reis. Het was een heel mooi gevoel van pure liefde, vergiffenis, alles in de vorm van energie en frequentie zien. Je ziet en beleeft de natuur zeer intens, alsof de bomen en gras enz. echt leven en ademen (wat ook zo is ?).
Na deze zeer intense drie uur begon het iets te minderen (naar de avond toe). Vanaf het donker was nog minder, maar kon nog steeds niet slapen, doordat ik toch wat misselijk was en zo overweldigd van de ongelooflijke ervaring.
De omgeving was heel mooi en sereen, omgeven door groen. Dit werkt zeer rustgevend en maakt de reis nog zoveel mooier.
Zoals reeds gezegd vond ik de begeleiding absoluut top. Zeer lieve mensen met een positieve energie. Ik had zeer veel vertrouwen in de begeleiders, wat volgens mij zeer belangrijk is voor een goede reis. Zij hebben vooraf alles goed uitgelegd wat we konden verwachten, en namen de tijd om vragen te beantwoorden. Zij waren zelfs zo lief om kopjes thee te halen voor de deelnemers. Ook kwamen zij af en toe checken bij de deelnemers die alleen waren of alles in orde was, maar zij deden dit op een rustige en zachte manier, zonder zich op te dringen. Eerlijk gezegd kan ik geen advies geven want alles was perfect!

Truffel Cacao Ceremonie individueel

Mijn eerste ervaring met de truffelreis was een mooie ervaring en heeft mij geholpen om mijn onderste (1e chackra) te integreren in mijn zijn, waardoor de samenwerking van de 1 tm 7e chakra als een geheel mijn energie door laat stromen.

  • Er kwamen wat beelden tevoorschijn.
  • Ik had ook een gevoel dat er iemand op mij lag die mij tegenwerkte om vrij te komen van mijn lichaam.
  • Ik heb Richard om hulp gevraagd tijdens het opstaan, want ik voelde dat ik flauw zou vallen en dat is iets waarin ik mijn kracht gebruikte om dit niet te laten gebeuren.
  • Ik voelde dat ik een paar keer geboren werd in een acceptatie van dat ik er mag zijn. Een soort welkom.
  • Daarna volgde er een volledige rust in mij en na een paar uur kwam ik terug en voelde mij “COMPLEET” in mijn zijn!

De ontvangst van jullie beiden was heel hartelijk en open en tijdens en na de reis heb ik de aanwezigheid van R als prettig ervaren. Openlijk onderwerpen besproken en gewoon jezelf zijn, was heel prettig!

Nadat ik er “weer helemaal” was heb ik een heerlijke bak met fruit gekregen, broodjes en daarna iets gedronken.

Ik ben jullie dankbaar dat ik deze reis bij jullie heb kunnen doen, waar ik mij veilig heb gevoeld en ontspannen de reis heb ondergaan.

Heel veel liefs van Carola

Kambo 

Ik heb nu drie keer een kambo sessie gedaan. Elk met ongeveer een maand ertussen.
De effecten van de eerste twee keren waren ongeveer hetzelfde en was erg benieuwd naar deze keer. Een voordeel is dat ik de gang van zaken nu wel ken en er meer ontspannen in sta. Ook omdat begeleider D de ceremonie begeleidt en dat geeft me alle vertrouwen en rust voel ik.
Toch verliep deze ceremonie totaal anders dan de eerste keren. Veel meer diepte en werking.  Het fijnste was dat het ‘onbehaaglijk’ misselijk worden er niet was.  Na het opzetten van het medicijn voelde ik mijn hoofd gloeien  van de warmte en uitzetten alsof er een ballon opgeblazen werd. Ook de lippen droog en de gehemelte droog en verdoofd. De plekken waar het meeste gebeurde was net onder de ribbenkast en in de darmen. Zo duidelijk had ik het nog niet eerder gevoeld.
Het mooiste van kambo zijn de na-effecten. Ook nu weer erg licht in mijn hoofd, (niet vergelijkbaar van alcohol of koffie), alsof er een last of druk weg is genomen. Meer helderder denken en voelen en meer rust in mijn lijf.  Erg opgewekt in humeur en dat blijft nog dagen zo.
Verder zijn de spieren ontspannen en ben beweeglijker.
Voor mij allemaal tekenen dat er veel ‘ballast’ weg is en daardoor meer ruimte vanuit zuiverheid….
Hans

Een drieluik Kambo. Rape, plantmedicijn en dat 3 maal.

19/20 juni 2018 Mijn eerste ervaring met Kambo en gelijk een drieluik

Wauw wat een ervaring. Overweldigend, super, heftig en intens, emotie, focus energie Wauw ik vlieg, bruis van de energie en voel me al zo anders. Wat een reiscombinatie. Dinsdag 14.30 uur Best wel nerveus en spanning1,5- 2 liter water gedronken  in ceremonie ruimte. Tijdens drinken heeft mijn begeleidster uitgelegd wat er kan gebeuren en na uitleg werden in mijn linker boven arm 5 brandpuntjes gemaakt. Niet veel later werd de Kambo gezet. Binnen 2 minuten zweten, zweten liep echt leeg boven emmer. Mijn kleding was drijfnat. Ik viel voorover op mijn matrasje en niet veel later erg misselijk en overgeven, pijn in arm en ik voelde de kikker in mij. Mijn gezicht en keel waren opgezet. Leek ook wel een beetje op een kikker. Voelde mij zo verbonden en in heel mijn lijf maar met name benen, armen en hoofd voelde ik dat er werd gewerkt. Ook zag ik vlak bij mij beelden van mens/dierachtige wezens die ik niet kon beschrijven terwijl ik ze wel zag. Na een 1,5 uur werd het langzaam iets rustiger en kwam ik in een heerlijke relaxtoestand. Enige tijd later kwam ik langzaam weer bij en na een tijdje sloten we gezamenlijk de ceremonie af door drakenbloed op de puntjes te doen. Ik voelde zoveel opschoning, rust,energie en dankbaarheid tot tranen toe. Inmiddels was het ruim 18.00 uur geweest. Ik kreeg een paar speltwafels met humus en een heerlijke kop bouillon. Daar werd ik weer mens van ondanks mijn opgezette gezicht. Het bijkomen deed ik lekker buiten op een heerlijke bank/sofa/ bed in een U vorm. Na een kaartje te hebben getrokken New Vision en nog even praten ben ik onder de douche gegaan en gaan slapen. De volgende ochtend 9 uur wachtte immers mijn reis. Na heerlijke nachtrust werd ik naar de ceremonieruimte gebracht. Ik rook al de palasanto(heerlijk die geur) en werd gesmudged. Toen kwam de verrassing : voor de reis kreeg ik Rape. Twee shots en mijn hoofd was helemaal leeg, ogen traanden en ik voelde het zo intens. Beetje spugen (slijm wat los komt) en na een tijdje neus gesnoten. Klaar en wachtend op de Ayahuasca. Ik nam het glaasje en ging liggen. De cermonieleider nam me mee in een chakrameditatie met tonen. De eerste twee gingen nog maar niet veel later was ik’ compleet out. De reis was zo mooi intens geweldig. Ik heb nog nooit zoveel beelden(tekenfilms) gezien met zulke duidelijke inzichten. Ik weet het zeker ik ga een tatoeage zetten een op rechterarm(een slang) en de ander op mijn rechteronderbeen net boven de enkel. Had de hele reis veel Dieren om mij heen maar de kikker was wel heel prominent, Op gegeven moment keek ik echt gevoelsmatig door de kikkerogen en dat was best heftig. Alles was zo groooooot en bedreigend. Mijn ego ging er meerdere malen tegen vechten en zei iedere keer wat moet je met die kikker ik ben er toch. Gelukkig wist ik uit ervaring dat ik terug moest naar de ademhaling en dat bracht mij door de worstelingen heen Tijdens mijn  reis heb ik ja gezegd tegen het 2e glas maar ik was zover weg en zat zo diep in mijn reis dat het is weggehaald. In mijn reis voelde en zag ik dat ik helemaal gefocust was en dat niets me kon afleiden. Wat een supergevoel zeg. De energie stroomde door mijn lijf en mijn armen en benen maakten de bewegingen van een springende kikker waarbij mijn gezicht en keel nog steeds een beetje was opgezet(voelde echter als heel veel). Ook voelde ik de verbinding tussen mijn hart en de Kambo ontzettend goed. Mijn arm deed pijn evenals mijn hart en met de verbinding tussen die 2 stroomde er zoveel liefde in mij. Wat was ik dankbaar. Langzaam maar zeker voelde ik dat ik mijn reis uitging en weer bij de aarde kwam. Na een reis van 5-6 uur was ik er weer. Na een gezamenlijke afsluiting en een kaartje trekken(wederom New Vision uit 72 kaarten, hoe is het mogelijk,) Het was buiten mooi Weer dus lekker naar de bekende bank alwaar heerlijke thee stond en broodjes kaas met pesto en komkommer. Heerlijk bijkomen dus. Na een tijdje voelde ik de focus dat ik naar mijn vriendin wilde en haar wilde knuffelen in de deuropening. Ik heb mijn spullen gepakt en na goedkeuring mocht ik naar  mijn vriendin.  Ik had geluk, geen file en binnen het uur was ik bij mijn vriendin  en zoals ik zag in mijn focus, de deur ging open en ik sloeg mijn armen om haar heen voor een intense knuffel. Tranen van geluk ontsprongen zo blij was ik. Na die avond bij mijn vriendin ben ik de volgende dag naar huis gereden en ik voel nog steeds die focus en die tomeloze energie en dan toebedenken dat ik het nog 2 maal die combinatie doe. Ik kan bijna niet wachten zo intens heb ik het mogen ondergaan en voelen.

2e drieluik

Maandag en dinsdag heb ik mijn 2e ronde  gehad. Heftig en mooi.  Voor de Kambo heb ik 8 glazen water gedronken, er werd 7 keer een puntje gezet en na 2 minuten kwam alles eruit, 15 minuten later weer overgeven maar deze keer was het geen water maar een geel bruin goedje, volgens mij gal en het was toch vies. Voelde me vanaf begin Kambo sessie al een kikker, lippen, wangen, oogleden en keel waren voor gevoel dik opgezet. Al met al heel veel opschoning gehad in deze sessie. Gedurende de nacht nam het opgezette gezicht iets af. De volgende ochtend 8 uur Rape wat hoofd leeg maakte, snel daarna Ayahuasca gedronken en ben gaan zitten voor de chakra meditatie. Na 1,5 chakra compleet out gegaan. Na enige tijd 2e glas(halfje) genomen en 10-15 minuten later alles eruit. Van boven en van onderen. Heb eerst geworsteld (op zoek naar de mooie jeugd herinneringen die maar niet kwamen)maar na mijn overgave en bij het horen van kikkermuziek waar ik zo blij van werd ben ik bij mijn fijne kind, jeugdherinneringen gekomen. Ik was zo blij dat ik huilde van geluk. Heb de mooie momenten helemaal en altijd verdrongen door alle zware ervaringen die ik toen heb meegemaakt en was dus blind voor datgene wat wel leuk en mooi was. Na een reis van ruim 6,5 uur en nog steeds opgezette oogleden, lippen, gezicht en nek, hals kwam ik langzaam weer op aarde.  Voelde wederom die enorme focus, het werken in en aan mijn lijf, veel energie  en vooral dankbaarheid voor alle mooie inzichten die ik heb gekregen. Mijn mooiste en beste inzicht is wel wees niet blind van “woede”maar kijk wat er nog meer is. Je vergeet heel snel iets moois, fijns omdat de focus negatief, zwaar is. Ik leg die focus af en kijk naar de mooie dingen die er zijn want daar krijg ik energie van. Na een 1,5 uur relaxen en delen ben ik langzaam weer naar huis gegaan.

mijn 3e drieluik

Ik heb woensdag/donderdag  mijn 3e ronde gehad. Ik voelde de dag daarvoor veel weerstand en op de dag zelf voelde ik dat nog sterker. Desalniettemin stapte ik vol overgave de ceremonieruimte In. In een half uur tijd ruim 2 liter lauw water naar binnen gewerkt en toen begon mijn ceremonieleidster met het zetten van 9 puntjes. Ik voelde voordat ik de ceremonieruimte inging de verbinding energetisch al met de Kikker. Na 2 puntjes voelde ik mijn lijf al werken en na 9 puntjes  helemaal. Mijn gezicht , ogen, oren, lippen oorlellen, keel en hals werden ontzettende dik. Mijn ogen zaten helemaal dicht en ik begon te zweten, te zweten en niet lang daarna kwam de eerste golf eruit, na een korte pauze de tweede golf en ik voelde me zo ontzettend misselijk, beroerd oh oh. Gelukkig werd het even minder maar mijn lijf begon helemaal te trillen, had totaal geen invloed meer op mijn lijf, kreeg het koud en niet veel later deed mijn buik/maag van zich spreken. Ik had zoveel pijn niet normaal. Even later kwam de 3e golf,  een dikke bruin/gele vloeistof en dat was zo vies niet normaal. Het was zo dik dat het bijna bleef hangen in mijn keel,mond.  Mijn ceremonieleidster zei later dat het van heel diep en ver kwam en dat ik ontzettend opgeschoond was. Na een 2,5 uur kwam ik langzaam weer bij en na wat bouillon ben ik naar beneden gegaan. Daar kopje thee gedronken wat heel veel energie kostte. Ik was leeg, moe en viel geregeld weg(soort slaap). Niet veel later ben ik naar mijn bedje gegaan, na goede nachtrust volgende ochtend de Rape. Het knalde erin, hoofd was gelijk leeg dus gelijk opgedronken. Na 2,5 (van de 7) chakrameditatie kroop ik met de nodige moeite onder dekbed en zonk in een diepe reis. Ik voelde dat het direct zijn werk doen en zag overal gekke beelden maar ik voelde me bovenal een kikker. Ik sprong de diepte letterlijk en figuurlijk in. Ik daalde af naar diepe krochten en grotten en werd ontzettend bang. Ik realiseerde dat ik een kikker was en die is erg klein. Ik kon in kleine openingen gaan zitten en daar aanschouwen welke monsters en andere gekke gedrochten er daar rondliepen. Door het te aanschouwen liet ik me steeds meer verleidden om er naar toe te gaan net zolang tot ik oog in oog stond. Ik zag zoveel ellende en donkerte van mezelf dat ik  moest huilen. Heb naar later bleek wel uren gehuild omdat ik mijn innerlijke kind op het belangrijkste moment van mijn leven in de steek had gelaten. Ik had bij de Kambo de kaart Moeder Maria getrokken en daar stond bij dat ik goed voor mezelf moet zorgen, kinderen mag verzorgen maar ook mijn innerlijke kind. Hoe mooi wil je de verbinding hebben tussen Kambo en het plantmedicijn. Na een reis van ruim 5 uur kwam ik weer een beetje op aarde maar wel heel anders. Ik weet wat me te doen staat. Samen met mijn innerlijke kind mooie,fijne dingen doen waarbij we elkaar niet vergeten en waar we mogen delen met anderen. Een ander inzicht wat ik kreeg tijdens was dat mijn opgezette ogen met grote wallen te maken heeft met verdriet. Het was het verdriet dat ik in mijn leven heb gehad maar nooit heb geuit(een man mag niet huilen). Weet nu dat ik gewoon mag huilen als ik verdrietig ben en het niet vast hoef te houden.

Na afloop van deze ceremonie voel ik me  zo rijk, vol en ik voelde alleen maar liefde die ik mocht geven. Wat geweldig dat ik een drieluik als deze heb gedaan. Heeft me zoveel gebracht en gaat mij en anderen nog veel meer brengen. Het was heftig en diep maar zo helend en ik heb een focus je wil niet weten. Ik weet eindelijk wat ik wil en ga leven zoals ik wil..Namaste

Tot slot wil ik Cygnus ontzettend bedanken voor de geweldige ontvangst, ceremonieruimte, muziek, het eten, de gezellige en fijne nazit en niet in de laatste plaats de geweldige begeleiding die ik heb gehad tijdens de 3 sessies van elke 3 luik. Tip: Als je er klaar voor bent dan is een drieluik als deze echt super en die gaat zo diep, schoont je zo op, geeft zoveel inzicht . Ik voel me dan ook dankbaar, tevreden en zo blij en ontroerd. Ik ben bij mezelf thuis gekomen.

Johan H, Emmen

Plantmedicijn

Ik heb geen idee meer hoeveel reizen ik heb gehad. Bij jullie is dit geloof ik de 3de of 4de reis.

Het was een intense, zware reis. Ik heb veel inzichten gehad. Het was zo veel dat ik bijna geen woorden kan vinden om de intensiteit van de reis te beschrijven.  Alles heeft geleid tot dit moment. Het is me nu pas onthuld omdat ik anders de zwaarte en betekenis niet zou kunnen dragen.Ik heb nog niet eerder zo enorm veel/diepe liefde en genade mogen ontvangen. Ik weet nu dat ik niet alleen ben en me niet alleen hoef te voelen. Great Spirit heeft me toegezegd dat het kindje dat komen gaat (bij mijn dochter) mijn lichtje zal zijn; mijn engeltje. Als ik het even niet meer zie zitten, ik alleen maar naar haar hoef te kijken om het me het herinneren. Ik hoef niet meer te vechten. Ik heb eonen lang hard gewerkt en de wereld op mijn schouders gedragen. Ik mag nu rusten!!  Vraag en het zal je gegeven worden, werd mij gezegd. Great Spirit heeft mij laten zien dat ik af stam van de Indianen. Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee, werd me gezegd. Ga staan voor waar je in geloofd, al betekent dat dat ik me daarmee niet geliefd maak. Be proud!! Er was zeer goede, liefdevolle begeleiding. Te weten dat er iemand was waar ik vertrouwen in had en me veilig voelde, was fijn, waardevol.

Ik wil vanaf deze plek jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken voor het mogelijk maken van de reis en voor de lieve, warme begeleiding. Dank jullie wel!!!!!

M

Cacao ceremonie 

De ceremonie was veel prettiger dan de 1e keer. De ruimte was fijner, mooiere energie. Voor mij extra fijn omdat er veel vrienden en bekenden waren. Bij het openen van de cacao had ik een soort contact ermee. Het drinken ging zonder problemen, de vorige keer kon ik het moeilijk wegkrijgen. Ik kwam in een liefdevolle flow terecht waarbij het hartchakra geopend werd. Dit heeft nog lang nagewerkt. De muziekklanken waren heel fijn en mooi. De volgende keer ga ik zeker weer meedoen.

Liefs en heel veel dank van R

Plantmedicijn

Bij aanmelding voelt het heel volledig en direct goed aan. Dit was de 2de keer dat ik bij Cygnus kwam.

Ik had een heel mooie, liefdevolle reis! De dagen voordien waren de nachten al heel heftig en beangstigend! Kwam met een klein hartje naar jullie toe! Speciale ervaring: heb mijn tweelingsbroer ontmoet! Ik  Had voorafgaand op een dag al een stem doorgekregen die vertelde dat hij mijn tweelingsbroer is en gestorven is in de moederschoot! Tijdens de reis een heel intense ontmoeting gehad, hij verblijft bij de witte broederschap en is mijn gids, beschermengel. Ik had altijd al een gemis, een dieper verdriet en wist niet precies waarvoor! Heel dankbaar hiervoor

Beg D heeft dat super gedaan! Het moment dat ik bij jullie binnenstap voelt het heel veilig en geborgen, angsten vallen dan al weg. een beetje thuiskomen!

Het zijn allen warme mensen die jou liefdevol ontvangen, begeleiden, informeren, en vooral ook vooraf de nodige info geven betreffende alle aspecten. Ook nazorg wordt aangeboden!

De muziek is buitengewoon prachtig! Geeft een enorme meerwaarde, verdieping aan je reis!

Lots of love, aloha, namasté

Johan

Truffelreis

Dit was mijn eerste keer truffels.
Ik kwam langzaam op gang, had een 2e portie nodig voordat ik erin kwam. Ik heb de reis een hele lange tijd heel grappig en erg mooi gevonden en had vooral behoefte met mijn ogen dicht te blijven liggen. De combinatie met muziek was waanzinnig, zoveel intenser en multidimensionaler dan met andere middelen op. Ik heb echt liggen genieten en lachen! Het ‘oplossen’ van je lichaam in het niets heb ik als prettig ervaren, ik was blij dat ik een dergelijk niveau van ontspanning kon en durfde te bereiken. Spiritueel zou ik het niet noemen. Op een gegeven moment was ik uitgekeken en voegde me weer bij de anderen (helaas liep ik nogal achter in de ervaring omdat mijn 1e portie niet aan sloeg, dat was wel jammer, ik kon mijn ervaringen op de momenten zelf niet delen omdat iedereen op een ander niveau zat). Het bewegen van objecten, wattig gevoel en niet kunnen concentreren op gesprekken duurde bij mij nog erg lang.

Er kwamen n.a.v. de reis wel diepe emoties naar boven en door de gesprekken waarbij begeleiders en medereizigers zich aansloten heb ik hier goede inzichten aan overgehouden. Nogmaals: het verschil in niveau (fase van de trip) tussen mij en mijn reisgenoten was wat beperkend voor me omdat ik eigenlijk nog niet in staat was een groepsgesprek te voeren. Alle gevoelens en de reacties van anderen kwamen heel heftig bij me binnen maar ik was niet helder genoeg om me goed te kunnen uiten. Om die reden ben ik niet tot de volgende ochtend gebleven, ik had ruimte nodig om te stabiliseren. Achteraf heb ik veel dingen een plekje kunnen geven en is het al met al een mooie en interessante ervaring geweest.

Liefs, Patricia


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.