Kinderklankfeestje

Kinderklankfeestje

 

Iets unieks doen als kinder feestje? Organiseer een kinderklankochtend of middag bijvoorbeeld!

Wij organiseren met veel plezier een kinderklankfeestje voor uw kind, club, of school. Het feestje staat in het teken van klankschalen en vele andere instrumenten, en het ervaren van de geluiden en de trillingen die deze geven. Er wordt uitleg gegeven waar de instrumenten vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en hoe ze bespeeld worden , dit gaat vooral interactief. Het is natuurlijk magisch om de vele instrumenten, welke kinderen vaak nog nooit gezien hebben te mogen bespelen en te leren kennen zoals; klankschalen, de hapi, indianen trommels , afrikaanse trommels, dembé, koshi’s, diverse ratels uit vele landen , sansula en nog veel meer! Dat gaat natuurlijk gepaard met veel plezier, voelen en verkennen.


De geluiden en trillingen van de instrumenten zorgen voor ontspanning en voor een moment van rust, maar ook voor momenten van dans en ontdekking.

Het lekker mogen liggen en genieten van de diverse geluiden(in spelvorm) is misschien iets nieuws, daarom is er ook alle ruimte voor de uniek persoon in zijn doen en laten. Ieder gevoel of idee wat hieruit voort komt, mag er ook gewoon zijn, alles gaat op een heerlijk speelse gezellige wijze.

Tussen alles door is er ruimte voor het trekken van kinderkaartjes en zal er een meditatie plaatsvinden geheel afgestemd op het kind, een kleine pauze en dan is er ruimte voor expressie!!

Dit gebeurd op traditionele instrumenten zoals de djembe, indianentrommels, rainmaker, koshi windspel of afrikaanse trommels waarbij de voeten misschien wel heel voorzichtig of juist vol overgave van de vloer gaan. Alles in deze middag staat in het teken van het ervaren van klanken en mogen zijn wie het kind is. Een echte beleving om te ervaren en nooit te vergeten, vol met rust, plezier en expressie op vele niveaus.


Kinderklankfeestjes worden tot in een straal van 50 km rondom de plaats Zoetermeer verzorgd op je eigen locatie, dit kan aan huis zijn, op school, clubgebouw of een andere leuke locatie!

Wil je een leuk (verjaardags) feestje voor je dochter/zoon of kleinkind, club of school organiseren, of wens je meer info,  neem dan contact op.

Genieten van alle instrumenten!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.