“Madre” journey ervaring

Ervaringen 

 

Dit was mijn eerste reis en zeker niet de laatste en jullie mail heeft ervoor gezorgd dat ik nul twijfel had om de ceremonie te gaan doen.

 Onbewust heeft een mens verwachtingen. Ook ik had die meer dat ik van tevoren had gedacht. Achteraf kan ik zeggen dat ik dacht dat ik me er makkelijk aan zou over kunnen geven, dan me in werkelijkheid lukte. Je mind kan hard vechten tegen het onbekende. Ik vermoed dat dit een tweede keer makkelijk zal zijn, omdat je een idee hebt van wat er staat te gebeuren. Er zijn dingen aangeraakt, die ik zeker verder wil gaan onderzoeken. Ik heb de begeleiding als warm en prettig ervaren. De ruimte straalte een en al spiritualiteit uit, wat ik erg belangrijk vind in deze situatie.Je voelt dat alles uit liefde gebeurd, dus blijf zo doorgaan!

A


 

Dit was mijn eerste reis op een locatie in Amsterdam:

Mijn reis was dubbel: Ik heb te hard ertegen gevochten, waardoor ik misschien niet alles eruit heb kunnen halen wat de madre wou doen met mij, maar ik heb wel degelijk contact gehad met een andere entiteit (laten we zeggen moeder natuur), die mij verschillende inzichten en visioenen heeft gestuurd. Tweede helft heb ik wel mij meer kunnen overgeven en meer kunnen eruit halen. Dus, ja het was intens en zeer goed maar ik moet nog een keer reizen en minder vechten. Voor mij was dit enkel het begin!

Ik wil hier oprecht mijn waardering en respect uiten aan elk van de begeleiders. Zonder hun is dit alles onmogelijk. Only love and respect! Doe zo verder. Jullie doen topwerk.

Hernando


Het was mijn eerste reis, Heavy. Zeker gaaf om te ervaren.
Eerst kreeg ik een boost aan emoties tegelijk, gewoon dat je niet weet wat je ermee aan moet. Dus huilen, lachen, boos, noem het maar op. Echt overweldigend.
En daarna raakt ik in een soort psychose, best eng. Maar de truc is, ‘lostlaten’.
Vet! De muziek was SUPERVET!
Ik wil het ook kopen.

De begeleider had me al een tip gegeven vooraf, dat ik me aan geluiden kan irriteren, maar dat ik dus gewoon weer naar binnen moet gaan. Wijze les.
Want in the end, af&toe werd ik ‘afgeleid’ door externe geluiden en irriteerde ik me ergens eraan. Maar aan de andere kant was het dus ook gewoon een goede les.
Amar


Dit was mijn allereerste reis samen met een vriendin van me . Ik vond de ontvangst en de voorbereiding heel warm en liefdevol. Ik werd echt op mijn gemak gesteld (ik vond het heel spannend). De reis zelf vond ik heftig vooral toen ik erin zat. Ik heb mijn angsten goed mogen en kunnen aanschouwen en ook zaken verwerkt. Maar prettig vond ik dat zeker niet. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik de reis wel gemaakt heb want het einde en de flow waren zo fantastisch dat ik dankbaar ben dit van de madre gekregen te hebben. Het heeft bij mij echt letterlijk ruimte in mijn lijf gecreëerd en ik loop nog steeds met een opgeruimd gevoel (mentaal en fysiek) met een grote lach rond! De  2 vrouwelijke begeleiders (waarvan 1 stagiaire)waren bescheiden, warm en heel liefdevol, echt top! Beide dames waren heel kalm aanwezig en dat was voor mij positief (rust en vertrouwen). De ruimte was veilig en huiselijk, fijn dus! En de muziek was prachtig ,heb er in de reis niet veel van meegekregen, maar juist in de naflow werkte het voor mij heel goed. Ik wil het dan ook zeker aanschaffen ook om te horen wat ik onbewust heb gehoord. Het is zo intens en waardevol, ik gun iedereen deze prachtige ervaring die ik bij jullie heb mogen ontvangen

Warme knuffel en heel veel dank aan jullie!!

Anoniem


Dit was mijn 2de reis en eigenlijk superlatieven te kort. Ik weet dat ik moet vergelijken want elke reis is anders. Toch doe je dat stiekem en kom dan tot de conclusie dat de reizen heel erg op elkaar leken. Allebei een hele fijn, heftige, mooie, bijzondere ervaring. Ik had wel behoorlijk tijd nodig om terug te komen. Zelfs nadat ik weer helemaal terug was, was ik uitgeput en thuis ben ik dan ook gelijk mijn bed weer in gedoken

Ik vond de 2 vrouwelijke begeleiders waarvan 1 stagiaire heel lief, zorgzaam en geduldig. Ik merkte bij mezelf wat ongeduld bij de uitleg omdat ik er zoveel zin in had. Maar voor mijn vriendin was het natuurlijk allemaal nieuw dus was helemaal goed zo. O en complimenten voor de prachtige muziek die zij gemaakt hebben met de klankschalen en alle andere mooie instrumentjes. Vind ik heel mooi. De ruimte was zo lekker rustig en sereen. Mooi ingericht ook. Prachtige muurschildering! Had wel diverse keren de gedachte dat die matras niet heel lekker lag. Beetje ingezakt. Maar tijdens de reis zelf heb je dat allemaal niet meer in de gaten. De muziek was geweldig. Zonder de muziek is de reis niet hetzelfde. Ik was me daar zo bewust van hoe de muziek je door de reis heen leid. Complimenten weer hoor. De muziek van mijn 1e reis beluister ik heel regelmatig nog. Jullie warme ontvangst en afscheid is echt heel speciaal. Overal liefdevolle energie.

Anoniem


Dit was mijn 2de reis , voor mij was het een complete ervaring met alles erop en eraan.
Beginnend met hallucinaties, daarna een rollercoaster van emoties en inzichten. Gevolgd door misselijkheid en overgeven. Uiteindelijk een vredig liefdevol gevoel waarin het hart zich lijkt te openen.
Een persoonlijke pelgrimage, met een bezoek aan de tempel, waarvan je uiteindelijk gelouterd terugkeert. De begeleiding vond ik uitermate prettig en liefdevol. De uitleg was goed. De interactie met de deelnemers was prettig en er werd actief deelgenomen d.m.v. zang, geluid, geur etc. De muziek was van toegevoegde waarde. Stimulerend en sfeerbepalend voor de reis. Ik ga de muziek zeker aanschaffen om er thuis nog eens van na te genieten.

Arie


Het was mijn eerste reis en het duurde bij mij zeker een uur voordat mijn reis begon. Ik zat teveel in mijn hoofd en had moeite me los te laten. Dat heb je echt wel nodig. Uiteindelijk begon mijn reis met mooie kleuren en in elkaar overvloeiende geometrische figuren en het universum. En langzaamaan kwamen steeds meer gedaanten in ‘beeld’. Het ‘zuiveren’ nam een aanvang. En ik kon niet bepalen in welke volgorde en of überhaupt al mijn vragen beantwoord werden. Nee, het was de madre die de ‘regie’ had. Ik heb een reis van ruim acht uur mee mogen maken. Een hele heftige reis. Het heeft inzichten opgeleverd en het heeft me uiteindelijk, na volledig geland te zijn, energie gegeven die ik al een tijd niet meer heb gevoeld. Het is zoals iemand zei een life changing event. Mijn liefdevolle begeleider wees me erop dat ik niet alle antwoorden in één ceremonie kan krijgen. Wat mij betreft gaan er nog meer ceremonies volgen. Mijn begeleider gaf me met het inleidende gesprek al snel het vertrouwen. Op een rustige wijze gaf ze uitleg hoe de ceremonie eruit zou gaan zien. De hele reis was ze aanwezig. Wanneer ik iets nodig had, stond ze meteen naast me. Ze voelde goed aan wanneer ik, zonder te vragen, steun nodig had. De ceremonieruimte is smaakvol ingericht. Het past volledig bij de ceremonie. Wel mocht het voor mij qua temperatuur iets warmer gemaakt worden. Maar dat is persoonlijk. Ik lag voornamelijk stil op het matras, bewoog wel, maar niet zo intens waardoor mijn eigen lichaamstemperatuur niet erg omhoog ging. De muziek was wat mij betreft perfect. Het paste bij mijn reis. Ook vulde de live music het geheel goed aan.

Ernst


Ik ben op aanraden van vrienden bij jullie terecht gekomen.
Dat was voor mij de enige nodige informatie die ik nodig had om jullie te contacteren en bij jullie te boeken.

L neemt echt wel alle tijd. En als het nodig is wordt het 22u ’s avonds of later wanneer de ceremonie wordt afgesloten. Ik had rond 17u even een gevoel van, “ok en nu snel aarden tegen 20u ten laatste”, maar L heeft mij snel gerust gesteld hoor.

Het was mijn 5de reis(en zekers niet de laatste:

De begeleiding door L kon echt niet beter. Het is duidelijk dat dit werk op haar lijf geschreven is. Ik was bij het binnenkomen direct op mijn gemak.Verwelkoming was heel warm en heel losjes. Ook het kennismakingsgesprek was heel losjes en we waren beide direct bij elkaar op ons gemak had ik de indruk. L heeft de gave om over bijzondere en minder gangbare dingen gewoon te doen (dus niet over the top) omdat ze eigenlijk ook gewoon horen te zijn. Zo vroeg ze of ze voor mij “mocht voelen” welke rapé zou passen. En dat vond ik prima, en bleek ook juist te zijn. Na de reis suggereerde ze ook om nog eens rapé te gebruiken waarvoor ik eerst bedankte. Ze bood een tweede keer aan die juist en zekers niet opdringerig overkwam (dit is een kunst). En ze zat juist, “die rapé moest nog even gebeuren”. Tijdens de ceremonie was haar begeleiding zalig.  Op een diepte-moment heeft ze volgens mijn herinnering honderden doekjes gegegeven. Moesten er beide om lachen:) De verzorging was gewoon prima, haar warmte was ideaal, haar afstand tijdens de reis was ook ideaal. De tijd die genomen werd na de reis was ook een grote plus. Het terugkomen is immers even belangrijk dan het vertrek en de reis:)

De ruimte is eigenlijk prima. Zelf lig ik niet graag langs een muur (ik had dit gerust zelf mogen aanpassen), maar tijdens de reis maakte me dat niets uit. Ook het toilet etc is zeer kort bij, wat een geruststelling is:) Alles was netjes gepoetst en opgeruimd en dat houdt L zo voor de hele tijd.

De muziek is ongeloofelijk juist gekozen. Enkele liedjes lijken eerst ongemakkelijk maar ze hebben hun doel en voelen snel goed aan. Het kunnen herbeluisteren van de liedjes is zekers een grote plus. De geluidskwaliteit van de liedjes is optimaal.  Er zitten helemaal geen-lage-kwaliteits-opnames tussen wat enorm wordt gewaardeerd. Er zitten een deel hard-to-find versies tussen van bekende plantmedicijn-muziek. Ook de live bijdrages waren zalig. Een live zingende stem kan enorm bijdragen tot de ceremonie en die was zekers present.

Ik heb jullie al aan anderen aangeraden die hun eerste reis overwegen te maken. Dit was mijn 5de reis en mijn eerste privé-reis waardoor deze zeer intens was (want je wordt op geen enkel moment door anderen afgeleid). Die intensiteit was bij mij welkom, maar maakt de reis wel echt stevig:)
Ze was heftiger dan verwacht wat voor een eerste reis misschien wel enorm heftig is, maar ik kan mij inbeelden dat deze voor mij juist zo heftig was omdat ik reeds ervaring had en nu net dieper wilde reizen.

Groei vooral zo verder! Tot gauw!

Anoniem (België)


Outdoors reatraite Plantmedicine

The experience as a whole was beautiful! I loved that it was outdoors and that we spent two days there. The group was fantastic and the guides were beautiful,, I felt so safe and part of it.  I had some flashbacks from childhood during my journey but mostly I feel like I emptied myself of a lot of stuff. Coming back to “reality” has not been so easy, I’ve been feeling a bit sensitive and cried some but I know it can take some time after the journey so I am taking it day by day.
Because I wore the eye patch most of the ceremony, the music is what guided me a lot through my visions and I loved the varying selection.

Loved it, I want to go back to that place as soon as I can!

James


Dit was mijn 4de keer planmedicijn reis, eerste keer met begeleiding.  Na de reis werd mij gevraagd of ik verschil merkte in met of zonder begeleiding.  Ik kon toen niet benoemen hoe of wat. Toen ik echter weer thuis kwam kon ik  het wel benoemen, Liefde. De liefde van de begeleiders was zo intens en zelfs  tastbaar, zo tastbaar dat ik door de bomen het bos niet meer zag.

Na de reis ging ik naar huis met het gevoel dat het precies niet nodig was. Ik heb  geen confrontatie gehad met mezelf, niks wat er uit moest, geen pijn, geen  verdriet maar ook niet dat bad van liefde waarin je ondergedompeld wordt voor  of na de confrontatie.   Mijn vraag, wie of wat is die Heilige geest kwam ook niks van terecht. Toch heb  ik iets belangrijk geleerd. Mijn laatste obstakel in het niet oordelen was dat ik  oordeelde over iemand die oordeelt. Ik had er blijkbaar een andere reiziger voor nodig  om dat te beseffen. Zoals ik zelf altijd zeg, begint elke trip pas echt als je weer naar huis gaat. Dat  is nu dus in de verf gezet. Poeh hee, die had ik niet zien komen, hahaha. De dag  na de reis, pinksteren godbeterd, het feest van de Heilige Geest, was het heel  erg duidelijk wie of wat de Heilige Geest is!
De Heilige geest is dat wat niks verwerpt, wat de denkgeest verzint. Het  bemoedigd enkel een goed idee dat de denkgeest verzint.  De denkgeest verwerpt de Heilige geest omdat de denkgeest ophoud te bestaan  (sterft) wanneer het de Heilige Geest toe zou laten. het lichaam gaat hier  echter niet aan dood, integendeel zelfs.  Het is zo simpel! De Heilige geest ben je zelf, zit in je zelf EN het is alles  behalve het zelf. De Heilige geest heb je zelf in de hand omdat voor de Heilige  Geest het zelf niet bestaat.  Trefwoord: waar?   Positief= waarheid  Negatief= waarom    Alsof er een sluier opgelicht is kan ik nu de waarheid waarnemen.  Alles is waarheid! Liefde is alles! dus waarheid is liefde, oordelen is zelfs  onmogelijk geworden.

Wat een beren van mensen die begeleiding! Pure liefde.  de rust van L voelde als een kompas dat zijn noorden vind.  als M uit zijn hoofd gaat! wauw, wat een kracht. Een tip voor M;  beweeg, doe je ding maar vooral, Zing! Zelden iemand beleefd die zo in tune is,  iemand die zo makkelijk resoneert. Broeder, doorbreek die kring en zing!

Raymond


There is so much to say about my first  journey. But the most important thing, for me, is to talk about my first real encounter with my dark side, the wolf. My journey has been a long travel to the past, to the origin of the universe. I have experienced the most meaningful realization of who I really am. I have seen all my previous lives and shared their memories. I have seen that I have always been a seeker of truth. I also saw why I wasn’t able to experience the presence of God in all my previous lives. I saw that my spiritual understanding of the words of the sages have always been an object of pride and therefore my biggest weakness. My ability to understand the profundity of mysticism had led me to confuse the accumulation of knowledge as the way to understanding the nature of God. This confusion was the major veil that prevented me from seeing the truth of my divine essence.   I saw that I was searching the truth with my eyes closed and forgot that I am only a vessel that could contain the wisdom of a much higher spirit.  I saw the sages, the enlightened Beings of the past. They gave me the opportunity to be them in the sense that they sat and shared their wisdom with me. They also shared the story of their final act of not succumbing to the seductive power of a very strong dark force.

It was at that moment that my journey became very painful and difficult. While experiencing the healing power of a female enlightened being I became a giant black wolf. I felt not only his power but also his pain and suffering. I felt that he, the pain and the suffering were not alien to me. This very wolf is another face of who I am. Every time I was in a very difficult situation in all my previous lives, every time that I was suffering, it was the wolf who allowed me to stand strong.

What an irony, I was the one inflicting pain to me and to other and he was the one who sucked the pain and integrated all my suffering. I saw that we were both in conflict only because I have never acknowledged his presence. I wanted to become pure and did not realize that purity is not the absence of evil but the realization of the presence of pure awareness.  Which doesn’t discriminate. At that moment, the Grandmother showed me that “good and evil” exist only in the mind. It is we who create this duality and therefore “choose” to suffer. She showed me that it is only from this realization that my actions would be beneficial to me and to others.

The wolf is I and I am the wolf.

When I saw and painfully accepted this reality, I completely became the wolf and I felt a strong urge to vomit. I don’t know how it looked from the outside, but in my journey the wolf vomited all the accumulated pain and suffering of the past. It was physically very difficult. I felt the pain of the wolf. I felt how tired he was. For the first time, in this life, I allowed him to cry. It was very difficult. I wanted it to stop because he was really, really tired. He wanted to die. He wanted me to let him die… Since I now knew that we were not different, I knew that I also had to die. The more I was resisting, the more my journey became a living hell…  This non-acceptance led me to experience the truth of the origin of suffering. I saw clearly how we create our own misery. It took me more than hundreds of years in my journey to accept it. Through a very long cycle of birth death and rebirth. But strangely, when I finally accepted this truth as a reality, I was still suffering. I still suffered many cycles of birth death and rebirth while knowing the truth.

Suddenly, through an act of Grace, I was allowed to go even deeper in my consciousness and I saw that knowing the truth is not enough to completely free us from suffering. Both the knower and this truth are to be let go of, until there is no one left to say, “I know”. I saw that I have received the grace of spiritual healing and the ability to help people. I saw that it would only manifest through me when I completely surrender to the Source. The wolf was dead and it was time for me to also die. I saw it! Dying was not the problem; it was the idea of a person dying which was the source of my suffering.  I then realized that I do not exist. Only the Source is. The Source is everything.

I have never experienced such a profound sense of acceptance, of gratitude, of completeness, of peace and serenity in my entire life.

I was naked for the first time and I was not ashamed.

The guides have been really good to me. They are really a blessing of the universe.

I felt a deep connection to their willingness to help. I am so grateful.

I felt that the music was part of the journey and a key to opening the doors of my consciousness

Junior Umba Tandu

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.