Truffel

Ervaringen 

 

Dit was mijn eerste keer truffels.
Ik kwam langzaam op gang, had een 2e portie nodig voordat ik erin kwam. Ik heb de reis een hele lange tijd heel grappig en erg mooi gevonden en had vooral behoefte met mijn ogen dicht te blijven liggen. De combinatie met muziek was waanzinnig, zoveel intenser en multidimensionaler dan met andere middelen op. Ik heb echt liggen genieten en lachen! Het ‘oplossen’ van je lichaam in het niets heb ik als prettig ervaren, ik was blij dat ik een dergelijk niveau van ontspanning kon en durfde te bereiken. Spiritueel zou ik het niet noemen. Op een gegeven moment was ik uitgekeken en voegde me weer bij de anderen (helaas liep ik nogal achter in de ervaring omdat mijn 1e portie niet aan sloeg, dat was wel jammer, ik kon mijn ervaringen op de momenten zelf niet delen omdat iedereen op een ander niveau zat). Het bewegen van objecten, wattig gevoel en niet kunnen concentreren op gesprekken duurde bij mij nog erg lang.

Er kwamen n.a.v. de reis wel diepe emoties naar boven en door de gesprekken waarbij begeleiders en medereizigers zich aansloten heb ik hier goede inzichten aan overgehouden. Nogmaals: het verschil in niveau (fase van de trip) tussen mij en mijn reisgenoten was wat beperkend voor me omdat ik eigenlijk nog niet in staat was een groepsgesprek te voeren. Alle gevoelens en de reacties van anderen kwamen heel heftig bij me binnen maar ik was niet helder genoeg om me goed te kunnen uiten. Om die reden ben ik niet tot de volgende ochtend gebleven, ik had ruimte nodig om te stabiliseren. Achteraf heb ik veel dingen een plekje kunnen geven en is het al met al een mooie en interessante ervaring geweest.

Liefs, Patricia


Truffel Cacao Ceremonie individueel

Mijn eerste ervaring met de truffelreis was een mooie ervaring en heeft mij geholpen om mijn onderste (1e chackra) te integreren in mijn zijn, waardoor de samenwerking van de 1 tm 7e chakra als een geheel mijn energie door laat stromen.

  • Er kwamen wat beelden tevoorschijn.
  • Ik had ook een gevoel dat er iemand op mij lag die mij tegenwerkte om vrij te komen van mijn lichaam.
  • Ik heb Richard om hulp gevraagd tijdens het opstaan, want ik voelde dat ik flauw zou vallen en dat is iets waarin ik mijn kracht gebruikte om dit niet te laten gebeuren.
  • Ik voelde dat ik een paar keer geboren werd in een acceptatie van dat ik er mag zijn. Een soort welkom.
  • Daarna volgde er een volledige rust in mij en na een paar uur kwam ik terug en voelde mij “COMPLEET” in mijn zijn!

De ontvangst van jullie beiden was heel hartelijk en open en tijdens en na de reis heb ik de aanwezigheid van R als prettig ervaren. Openlijk onderwerpen besproken en gewoon jezelf zijn, was heel prettig!

Nadat ik er “weer helemaal” was heb ik een heerlijke bak met fruit gekregen, broodjes en daarna iets gedronken.

Ik ben jullie dankbaar dat ik deze reis bij jullie heb kunnen doen, waar ik mij veilig heb gevoeld en ontspannen de reis heb ondergaan.

Heel veel liefs van Carola


 

Reacties zijn gesloten.