Wie zijn wij

Wie zijn wij

Op het gebied van bewustzijnsontwikkeling bieden wij coaching en advies, workshops en ceremonieën aan welke je bewegen naar jou ‘zijn’, wie jij werkelijk bent! En niet te vergeten , naar jouw doel en levenspad hier op aarde. Bewustzijnsontwikkeling geeft inzicht en beweging, en voor de één zal coaching iets zijn en voor de ander een reis met een entheogeen middel, als het voor jou goed voelt past het!


Het ontstaan van Cygnus

Cygnus is ooit ontstaan door de prachtige workshops Munay-Ki , Nusta Karpay en Ilahinoor en door het geven van Coaching en Advies. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid met diverse  andere ceremonieën, waarin wij inmiddels bekend staan om onze veilige en betrouwbare setting.  Kleinschalig en knus en uitgegroeid naar een prachtig team met nog steeds die warmte en kleinschaligheid. Wees welkom!

Ook voor de ‘kids’ bieden wij leuke workshops waardoor zij totaal mogen ervaren hoe het is om bezig te zijn met klanken en creativiteit en wat dit innerlijk met je doet. Zo worden zij heerlijk in hun fantasie uitgedaagd door een kracht voorwerp te mogen maken, of door eens op die grote(klank) schalen geluiden te mogen maken of een echte indianen trommel vast te houden en te bespelen. Maar ook een meditatie geheel afgestemd op het kind zal hen meenemen in hun prachtige ‘zijn’.


Cygnus betekent Zwaan

Cygnus, de zwaan is één van de opvallendste sterrenbeelden aan de zomerhemel. Door zijn vorm wordt het sterrenbeeld soms ook wel Noorderkruis genoemd.
Vele oude volkeren geven aan een connectie te hebben met het sterrenstelsel waarin Cygnus huist.

Het symbool zwaan staat in vele culturen symbool voor liefde, wijsheid, kracht, elegantie en harmonie. Maar ook omarmt de zwaan ons en geeft ons veiligheid, warmte en vertrouwen. Al sinds 2010 staan wij bekend om onze veilige, sfeervolle en betrouwbare setting waarin wij een ieder die ons pad kruist, de ruimte geven zichzelf te zijn zoals hij of zij werkelijk is.
Zoals op de site te zien is worden er diverse workshops en ceremonieën gegeven binnen het sjamanisme, maar ook andere workshops.


Wat kunnen wij voor je betekenen?

De aard van onze workshops, coaching en ceremonieën is dan ook in eerste instantie spiritueel, maar zonder zweverig te zijn. We hebben er niets aan boven ons zelf  te zweven en niet te kunnen voelen wat er in ons aardse lichaam allemaal speelt en gevoeld mag worden, om zo het pad naar heling te kunnen en durven  bewandelen. Je maakt kennis met de waarheid in jou zelf, daar en alleen vandaar uit zul je nieuwe wegen in kunnen slaan en tot de ontdekking komen wat waarheid is voor jou en wat niet, alles ligt verborgen in jou!

We begeleiden iedereen als mens, ongeacht zijn of haar achtergrond, wetende dat we ten diepste allemaal dezelfde menselijke basisbehoeften hebben: ons geliefd en gezien voelen en mogen ervaren dat er steun voor ons is.

Door onze vroegste jeugd heen zijn wij gevormd door wat we ervaren en meegemaakt hebben, hierdoor hebben wij allen bepaalde beschermingsmechanismen eigen gemaakt. Zo eigen dat we er niet eens meer bewust van zijn en ze niet eens meer als bescherming ervaren. We denken dat dit is, wie we zijn. Om echt bij onszelf te kunnen komen en te zijn wie we werkelijk zijn, zonder de noodzaak van onze beschermingsmechanismen, dienen we deze lagen te ont-dekken. Te mogen gaan zien wat daar aan pijn en verdriet schuilt, wat daar onder onze kwetsbaarheid verborgen ligt. De emotionele pijn mag gezien worden, om zo weer in contact te komen met jou (levens)basiskracht waarin (zelf)liefde , vrijheid en vreugde weer een volwaardige plaats mogen hebben in jouw leven!

Dit proces vraagt om liefdevolle en kundige begeleiding. We weten wanneer we jou in liefde bij moeten staan en we weten ook wanneer jij dit heel goed zelf kunt.

Wij zijn een team welke door de jaren heen elkaar hebben gevonden in bewust zijn, innerlijke ontwikkeling, vreugde, ondersteuning, speelsheid, liefde en groei. Wij hebben allen een diverse achtergrond, van werken binnen de psychiatrie en zorg tot kapster zijn, van ambtenaar en krantenbezorger tot arts, van jeugdwerker tot levens coach en tatoeëerder. Is het belangrijk te weten wat we doen? Voor ons niet echt, wat wij belangrijk vinden is met welke missie wij dit werk doen binnen Cygnus, vanuit ons hart, onze innerlijke drive mensen in liefde en kundigheid bij te staan, dat wij zonder oordeel al jouw mooie en minder mooie kanten laten zijn, zodat je werkelijk in acceptatie en eenheid kunt komen met wie jij werkelijk bent. Dan pas kunnen die delen geheeld worden waarmee we nog worstelen en waarin we nog vast zitten. Dit alles doen wij in liefde en met een open hart.

Begeleiders binnen Cygnus bewandelen een langdurend traject om zo als volwaardige begeleider aan de slag te kunnen gaan bij onze ceremoniën.


Voel wat jou aanspreekt, wat goed voelt voor jou!

Voor de agenda van groepsactiviteiten, privésessies of workshops, neem vrijblijvend contact op of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier op deze site, en wie weet… kruisen onze paden elkaar…

Wordt ook vriend van Cygnus – Centrum voor bewustzijn op Facebook:

Cygnus – Centrum voor bewustZIJN

Reacties zijn gesloten.